Prima paginaArticoleStratulat albulescu a acordat asistenta juridica fondului rockpool investments cu privire la investitia in ec electronics

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica fondului Rockpool Investments cu privire la investitia in EC Electronics

SAA a asistat Rockpool cu privire la toate elementele romanesti ale tranzactiei prin care aceasta a investit in EC Electronics, un furnizor de servicii de productie electronica pentru producatorii de echipamente originale (OEM) si inovatorii de produse din Marea Britanie si Europa, inclusiv din Romania, unde detine unitati de productie in sud-vestul tarii.

Fondat in anul 2011, Rockpool Investments (www.rockpool.uk.com) este un fond de investitii privat cu sediul in Londra, Marea Britanie. Compania investeste in companii din Marea Britanie care activeaza in sectoarele tehnologiei, serviciilor, productiei, energiei, retail, consum, agrement, inginerie de specialitate si media.

Fondat in anul 1984, EC Electronics (https://ecelectronics.com/) produce si furnizeaza o serie de produse si subansambluri electronice adresate clientilor din diverse industrii, precum tehnologie conectata, dispozitive medicale, vehicule electrice, controlul cladirilor si monitorizarea mediului.

Echipa SAA a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si a inclus si pe Raluca Gabor (Managing Associate) si Amanda Csaki (Associate).

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2023. Toate drepturile rezervate.