Prima paginaArticoleStratulat albulescu a asistat sibs cu privire la achizitia companiilor wirecard din romania

Stratulat Albulescu a asistat SIBS cu privire la achizitia companiilor Wirecard din Romania

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica SIBS, un important procesator de plati activ pe pietele din Europa si Africa, cu privire la achizitia companiilor Wirecard in Romania, si anume Wirecard Romania (anterior Provus Service Provider), Romcard si Supercard Solutions & Services. In acelasi timp, SIBS a achizitionat si sucursala infiintata de Wirecard Romania in Republica Moldova.

Stratulat Albulescu a fost principalul consultant juridic al SIBS in cadrul tranzactiei si a lucrat impreuna cu firme de avocatura de top din Germania si Republica Moldova referitor la aspecte juridice specifice acestor jurisdictii.

Domnul Hélder Neves, CFO al grupului SIBS, a declarat: „Ne bucuram sa intram pe piata din Romania prin intermediul acestei achizitii importante, care marcheaza inceputul unei noi etape de dezvoltare in regiunea CEE pentru SIBS, unul dintre cei mai importanti jucatori europeni pe piata de plati. Stratulat Albulescu a fost alaturi de noi in calitate de consultant juridic principal in cadrul acestui proiect complex de M&A. Echipa lor dedicata ne-a indeplinit toate asteptarile si contributia lor a fost esentiala pentru finalizarea cu success a tranzactiei, mai ales avand in vedere intervalul de timp foarte scurt.”

De asemenea, Silviu Stratulat, Managing Partner Stratulat Albulescu a declarat: „Suntem incantati de colaborarea cu echipa SIBS pe acest proiect. Am fost profund impresionati de expertiza si profesionalismul lor. Cu siguranta, prezenta SIBS in Romania va aduce un plus de valoare pe piata serviciilor de plati.”

Octav Stan, Counsel, a adaugat: „Suntem foarte incantati ca am putut contribui la finalizarea cu succes a acestei tranzactii. Dorim sa ne exprimam recunostinta fata de SIBS pentru ca ne-a incredintat acest proiect important.”

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Counsel Octav Stan. Alaturi de Partenerii Andrei Albulescu, Ana Kusak si Corneliu Popa, echipa a inclus si urmatorii avocati: Counsel Adriana Dobre, Managing Associates Anca Ulea, Tudor Ciambur, George Chiocaru si Andrei Balus, Senior Associates Sandra Frunzulica, Elena Stan si Ana Nacea, precum si Associates Ruxandra Ene, Madalina Spataru, Sergiu Dima, Bogdan Florea, Roxana Ioncu, Alina Virlan, Bogdan Ionita, Alexandru Gojnea si Alina Stanciu.  

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.