Prima paginaArticoleStratulat albulescu acorda asistenta juridica societe generale european business services cu privire la inchirierea unui spatiu de 10.500 m.p. de la skanska romania

Stratulat Albulescu acorda asistenta juridica Societe Generale European Business Services cu privire la inchirierea unui spatiu de 10.500 m.p. de la Skanska Romania

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica Societe Generale, prin intermediul centrului sau de servicii la nivel local, Societe Generale European Business Services („SG EBS”) cu privire la inchirierea a 10.500 m.p. in cea de-a treia cladire Campusului nr. 6 detinut de Skanska. Cladirea, in prezent in constructie, este situata in zona Cotroceni, noul cartier de afaceri din Bucuresti.

SG EBS a inchiriat, de asemenea, si 57 de locuri de parcare. Chiriasul va prelua spatiul in trimestrul IV al anului 2020. Skanska a inceput constructia Campusului 6 in decembrie 2018 si se asteapta sa finalizeze ambele cladiri Campus 6.3. si Campus 6.4 in al III-lea trimestru al anului 2020. Urmare a  aceastei inchirieri a spatiilor catre SG EBS, cladirea este acum inchiriata in procent de 91%.

Skanska este una dintre cele mai importante companii de dezvoltare si constructii din Europa. In afara tarilor nordice, compania are operatiuni la nivel european in Polonia, Cehia, Slovacia si Marea Britanie. Skanska dezvolta proprietati comerciale pe anumite piete interne din Polonia, Cehia, Romania si Ungaria, in timp ce activitatea sa de dezvoltare rezidentiala este activa in Praga si Varsovia. In anul 2018, Skanska a realizat vanzari de 36 de miliarde coroane suedeze cu aproximativ 14.200 de angajati la nivel european.

Societe Generale European Business Services a fost fondata in anul 2011 ca centru de servicii pentru Grupul Societe Generale, avand in prezent peste 2.300 de angajati. Compania ofera servicii profesionale de inalta calitate in diferite domenii de activitate pentru entitatile Grupului din intreaga lume (financiar si contabilitate, achizitii, resurse umane, IT si Know Your Customer). Societe Generale este unul dintre cele mai mari grupuri bancar-financiare europene. Pe baza unui model bancar universal diversificat, grupul combina soliditatea financiara cu strategia de crestere durabila.

Echipa Stratulat Albulescu a fost alcatuita din Senior Associate Tudor Ciambur si Associate Daiana Assoum.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.