Prima paginaArticoleStratulat albulescu acorda asistenta juridica companiei titluri quality s.r.l. cu privire la achizitia activitatilor de publicare ale „gandul”, una dintre cele mai mari publicatii din romania, de la mediafax

Stratulat Albulescu acorda asistenta juridica companiei Titluri Quality S.R.L. cu privire la achizitia activitatilor de publicare ale „Gandul”, una dintre cele mai mari publicatii din Romania, de la Mediafax

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a oferit asistenta juridica companiei Titluri Quality S.R.L. in legatura cu achizitia tuturor activitatilor de publishing ale „Gandul”, „Apropo”, „Ce se intampla doctore” (CSID), „Descopera” si „Go4IT” de la Mediafax. Tranzactia a inclus si achizitia tuturor domeniilor de internet conexe, echipamentelor de operare specifice, precum si transferul angajatilor.

„Gandul” este una dintre cele mai citite publicatii zilnice din Romania, incepand din mai 2005, cand a fost lansata. Editia online a publicatiei a devenit in scurt timp una dintre cele mai prestigioase platforme de stiri din Romania. Celelalte active achizitionate sunt: „Descopera”, o platforma de stiinta, tehnologie, natura si calatorii lansata in anul 2003, „Ce se intampla doctore” (CSID), o platforma dedicata femeilor din Romania, axata pe un stil de viata sanatos si „Apropo”, o platforma de stiri axata pe evenimente curente. In urma achizitiei, grupul nou format este primul din online-ul romanesc (.ro).

Domnul Radu Budeanu, fondatorul Titluri Quality S.R.L. a declarat: „Sunt incantat de colaborarea avuta cu firma de avocatura Stratulat Albulescu. Reusita acestei tranzactii reprezinta o alta etapa cheie intr-o colaborare de succes si de lunga durata. Mai mult, as vrea sa profit de aceasta ocazie pentru a multumi echipei Stratulat Albulescu pentru asistenta juridica oferita, mereu clara si orientata catre client, dar si pentru identificarea celor mai bune solutii juridice in orice situatie.”

La inceputul acestui an, Stratulat Albulescu a oferit, de asemenea, asistenta juridica in legatura cu achizitia tuturor activitatilor de publishing ale marcilor ProSport si ProMotor, vandute de catre acelasi vanzator.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de partenerul Ana Maria Kusak (Coordonatorul departamentului de Proprietate Intelectuala), cu sprijinul Elenei Stan (Senior Associate), care a oferit asistenta juridica cu privire la toate aspectele de Proprietate Intelectuala si al Ancai Ulea (Managing Associate), care a oferit asistenta juridica cu privire la aspectele de Dreptul Muncii, inclusiv transferul angajatilor.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.