Prima paginaArticoleStratulat albulescu a acordata asistenta juridica companiei vectr fitness, actionar principal al world class romania, cu privire la achizitia nextfitness & wellness srl

Stratulat Albulescu a acordata asistenta juridica companiei Vectr Fitness, actionar principal al World Class Romania, cu privire la achizitia NEXTFITNESS & WELLNESS SRL

Achizitia NextFitness & Wellness SRL este in conformitate cu strategia Vectr Fitness de a creste numarul de cluburi de health & fitness cu facilitati si servicii de inalta calitate, din Romania.

Cele doua cluburi NextFit situate in Timisoara si Dumbravita ofera conditii profesioniste de antrenament cu echipamente de fitness si cardio de ultima generatie de la Technogym si o echipa puternica de experti in fitness, antrenori personali si instructori specializati de group fitness.

Vectr Fitness este parte a African Industries Group si actionar majoritar al World Class (www.worldclass.ro) - cea mai mare retea de health & fitness din Romania, fiind primii care au introdus pe piata locala conceptul de cluburi de fitness moderne, in anul 2000 odata cu deschiderea primei locatii din Bucuresti. De atunci, compania si-a extins in mod organic reteaua, numarand in prezent peste 40 de cluburi de fitness in toata tara si peste 65.000 de membri.

World Class ofera membrilor sai facilitati si servicii de ultima generatie, fiind un partener strategic pentru un numar mare de antrenori si creatori de programe de fitness internationali, printre care si LES MILLS™ (cel mai mare furnizor de programe de fitness din lume).

Echipa Stratulat Albulescu care a asistat Vectr Fitness a fost coordonata de Cristina Man (Partner) in stransa colaborare cu Adrian Hlistei-Muresan (Managin Associate), si a inclus o echipa extinsa de aproximativ 17 avocati, implicati in toate etapele tranzactiei.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2023. Toate drepturile rezervate.