Prima paginaArticoleStratulat albulescu acorda asistenta juridica world class cu privire la inchirierea unui spatiu de 1.500 m.p. pentru „world class expo park”, cel de-al 39-lea club de fitness din romania

Stratulat Albulescu acorda asistenta juridica World Class cu privire la inchirierea unui spatiu de 1.500 m.p. pentru „World Class Expo Park”, cel de-al 39-lea club de fitness din Romania

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a asistat World Class Romania („World Class”), lider in industria Health & Fitness din Romania, in legatura cu deschiderea unui nou club de fitness in campusul de birouri Expo Business Park, localizat pe Bulevardul Expozitiei (in partea de Nord a orasului Bucuresti), zona aflata in plina dezvoltare.

Noul club de fitness, denumit "World Class Expo Park", este incadrat in categoria Bronze, fiind al 39-lea club de fitness World Class din Romania si al 30-lea din Bucuresti. World Class Expo Park ofera membrilor sai dotari premium, echipamente de ultima generatie si studiouri de aerobic, cycling si sali pentru clase fitness de grup.

Echipa Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica in legatura cu negocierea contractului de inchiriere, autorizarea, negocierea contractelor cu antreprenori, precum si cu privire la angajarea personalului.

Avand in vedere relatia de colaborare de aproape 12 ani, World Class este unul dintre cei mai longevivi si fideli clienti ai firmei, Stratulat Albulescu acordand asistenta juridica World Class cu privire la toate aspectele juridice ale companiei, dar si ale grupului din care face parte.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.