Prima paginaArticoleStratulat albulescu a asistat xvision in cadrul unei runde de finantare de tip seed de 1 milion de euro

Stratulat Albulescu a asistat XVision in cadrul unei runde de finantare de tip Seed de 1 milion de euro

Runda de finantare a fost condusa de bValue, un fond de capital de risc din Polonia si a inclus alti sapte investitori din Romania (GapMinder VC, RocaX, Cleverage, Growceanu, Cristian Pop – angel investor) si Polonia (ResQMed si Marek Dziubinski).

Aceasta este cea de-a doua runda de finantare obtinuta de XVision, compania atragand in total fonduri de 1.5 milioane de euro pana acum.

Suma va fi utilizata pentru cresterea echipei existente cu specialisti din zona de business development, AI, software development si imagistica, pentru a sustine extinderea companiei pe pietele din Europa de Vest si, incepand cu anul 2023, Statele Unite ale Americii. Platforma este operationala in peste 60 de spitale si clinici private si activeaza in alte trei tari din Europa: Ungaria, Slovacia si Polonia.

Fondat in anul 2018, XVision (https://xvision.app/) este un start-up MedTech care dezvolta algoritmi de inteligenta artificiala pentru imagistica medicala, cu scopul de a-i sprijinii pe medicii radiologi in activitatea lor de zi cu zi.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Cristina Man (Partner), si a inclus pe Elena Stan (Managing Associate), care s-a ocupat de aspectele legate de Proprietatea Intelectuala, precum si pe Roxana Ioncu, Associate in grupul dedicat de Tech M&A.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.