Prima paginaArticoleStratulat albulescu anunta o noua runda de promovari

Stratulat Albulescu anunta o noua runda de promovari

Firma de avocatura Stratulat Albulescu are placerea de a anunta doua noi promovari interne, incepand cu data de 1 ianuarie 2020. Astfel, Andrei Balus si Tudor Ciambur au fost promovati in functiile de Managing Associate. Aceasta decizie reflecta atat contributia semnificativa a celor doi avocati in numeroase tranzactii, cat si implicarea lor in alte aspecte din cadrul firmei.

Managing Partner, Silviu Stratulat, a declarat: "Doresc sa ii felicit pe Andrei si pe Tudor pentru promovare si sa le doresc mult noroc in noile roluri si in dezvoltarea lor viitoare. Andrei este un avocat extraordinar, cu abilitati exceptionale, capabil sa ofere clientilor asistenta juridica intr-o maniera pragmatica, fiind foarte orientat catre identificarea solutiilor optime. Tudor are o experienta remarcabila in consultanta pe probleme complexe de drept imobiliar. Ambii contribuite in mod activ la dezvoltarea practicilor de Drept Bancar si Financiar si Drept Imobiliar, iar din noile lor pozitii, acestea vor juca un rol important in a ne ajuta sa ne atingem obiectivele de creștere si sa oferim plus valoare clientilor nostri din Romania si din intreaga lume."

De asemenea, Silviu Stratulat a declarat: "Atat Andrei cat si Tudor si-au manifestat angajamentul fata de companie si vor juca un rol important in cresterea si dezvoltarea acesteia. Aceste promovari demonstreaza si investitia noastra continua in departamentele de Drept Bancar si Financiar si Drept Imobiliar".

Andrei Balus - Managing Associate (Drept Bancar si Financiar) s-a alaturat firmei in anul 2014. Datorita abilitatilor sale analitice, Andrei este foarte apreciat de client, reusind de fiecare data sa identifice cele mai bune solutii juridice. In cei peste 9 ani de experienta, Andrei a participat la mai multe tranzactii, cu privire la imprumuturi sindicalizare, finantari, mandate de restructurare a imprumuturilor si revizuirea documentatiei de credit.

Tudor Ciambur - Managing Associate (Real Estate) s-a alaturat firmei noastre in anul 2019. Cu o experienta de peste 7 ani in una dintre cele mai importante firme de avocatura din Romania, Tudor s-a integrat usor si a preluat coordonarea cu succes a proiectelor imobiliare complexe. El asista clientii in legatura cu o gama variata de aspecte de drept imobiliar, inclusiv achizitia si dezvoltarea diverselor imobile, structurarea tranzactiilor, contracte de inchiriere, audit juridic, preluari de afaceri, asocieri in participatiune si strategii de exit.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.