Prima paginaArticoleFirma de avocatura stratulat albulescu isi va muta birourile in cladirea one herastrau office

Firma de avocatura Stratulat Albulescu isi va muta birourile in cladirea One Herastrau Office

Firma de avocatura Stratulat Albulescu anunta astazi semnarea contractului de inchiriere cu One United Properties pentru un spatiu de birouri cu o suprafata totala de 1.150 metri patrati, situat in cladirea One Herastrau Office de pe strada Daniel Danielopolu nr. 30-32.

Stratulat Albulescu va ocupa spatiul de la etajul al VI-lea al cladirii din imediata vecinatate a parcului Herastrau, finalizata in anul 2019. Noul spatiu de birouri este proiectat pentru a oferi un mediu de lucru placut si sanatos, iar suprafata desfasurata generoasa faciliteaza implementarea cu succes a masurilor de distantare sociala si preventie impotriva COVID-19.

Relocarea sediului coincide cu o perioada de crestere sustinuta si exponentiala a societatii de avocatura. De la inceputul anului 2020, Stratulat Albulescu a recrutat nu mai putin de 13 avocati in cadrul diverselor departamente ale societatii.

Casa de avocatura isi propune sa finalizeze toate demersurile si lucrarile privind amenajarea spatiului de birouri in urmatoarele luni, astfel incat relocarea in noul sediu sa fie realizata pana la finalul anului 2020.

Silviu Stratulat (Managing Partner – Stratulat Albulescu) declara: „Ne-am dorit sa ne relocam birourile intr-un sediu care sa satisfaca pe deplin atat nevoile membrilor echipei, cat si pe cele ale partenerilor nostri si care totodata sa incorporeze o serie de concepte inovatoare privind spatiul de lucru. Prin acest parteneriat pe termen lung, ne bucuram sa ne putem consolida relatiile de colaborare cu One United Properties, o companie cu care impartasim valorile unei dezvoltari responsabile si sustenabile, preocupata de bunastarea la locul de munca. In plus, in linie cu viziunea noastra despre mentinerea unui mediu inconjurator cat mai eco-friendly, cladirea One Herastrau Office este aliniata la cele mai inalte standarde de eficienta si sustenabilitate energetica, detinand acreditare BREEAM.”

Andrei Albulescu (Partner - Stratulat Albulescu) adauga: „Acesta relocare in zona business a orasului reprezinta o noua etapa in dezvoltarea societatii noastre de avocatura si credem ca va ajuta din plin procesul de consolidare a echipei, facilitand procesul de coeziune si comunicare din cadrul acesteia. De asemenea, pozitionarea intr-o cladire premium din zona de nord a orasului ne va asigura o si mai buna vizibilitate si un acces mai facil catre si de la birourile clientilor nostri, majoritatea avand sediul in aceasta zona”.

One United Properties (https://one.ro/) este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidentiale, de birouri si mixte de ultima generatie din Bucuresti. Portofoliul companiei cuprinde peste 2.000 de unitati rezidentiale exclusiviste si spatii de birouri clasa A+.

One United Properties este o companie inovatoare, dedicata accelerarii adoptarii practicilor de constructii pentru cladiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile si sanatoase. Toate cladirile companiei au certificari superioare de sustenabilitate, eficienta energetica si wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale si conferinte in domeniu. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din Romania care a fost premiat la nivel international cu premiul “Cea mai buna dezvoltare sustenabila” din lume la International Property Awards 2019-2020. 

One Herastrau Office este o cladire de birouri noua, cu 7 etaje spatioase, 1 etaj tehnic si 3 etaje de parcare subterane, avand o suprafata inchiriabila de 7.685 mp. Cladirea este amplasata in Nordul Bucurestiului, pe Strada Daniel Danielopolu, intr-o zona exclusivista, in apropierea Satului Francez si ofera privelisti de exceptie.

Mai multe detalii despre proiect aici.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.