Prima paginaArticoleAvocatii stratulat albulescu au asistat london partners in cadrul achizitiei unui teren aflat in zona expozitiei din bucuresti

Avocatii Stratulat Albulescu au asistat London Partners in cadrul achizitiei unui teren aflat in zona Expozitiei din Bucuresti

Avocatii Stratulat Albulescu au asistat London Partners in cadrul achizitiei unui lot cu o suprafata de 29.000 m.p., situat in zona Expozitiei, o zona aflata in continua dezvoltare din Bucuresti.

Echipa SAA, condusa de Silviu Stratulat, Managing Partner si Coordonatorul practicii de Drept Imobiliar, si care a fost alcatuita din: Corneliu Popa, Partener (Drept Imobiliar), Tudor Ciambur, Avocat Colaborator Senior (Drept Imobiliar) si Daiana Assoum, Avocat Colaborator (Drept Imobiliar), a realizat exercitiul de audit juridic, a coordonat auditul juridic pe partea tehnica si a elaborat si negociat documentele aferente achizitiei, in special acordul prealabil si contractul final de vanzare-cumparare.

London Partners este o platforma de investitii imobiliare cu o valoare bruta de 220 milioane lire sterline in Europa, investitori majori, dezvoltatori si manageri de active, care fac parte dintr-un grup international. Investitiile lor din ultimii 10 ani au depasit 1 miliard de euro in diferite industrii, inclusiv agricultura, productia de energie si productia de otel.

Compania a facut aceasta achizitie pentru un proiect mixt, ce urmeaza a fi stabilit, si in viitorul apropiat intentioneaza sa-si extinda investitiile rezidentiale in afara Bucurestiului.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.