Prima paginaArticoleStratulat albulescu deschide un nou birou la chisinau, republica moldova

Stratulat Albulescu deschide un nou birou la Chisinau, Republica Moldova

Extinderea SAA in Republica Moldova face parte din strategia firmei de a oferi servicii complete in toate teritoriile vorbitoare de limba romana si survine dupa aproape 10 ani de crestere continua, pe parcursul carora am oferit solutii juridice la cel mai inalt nivel in cadrul biroului nostru principal din Bucuresti, Romania.

"Am sesizat potentialul pietei din Republica Moldova atunci cand am constatat interesul sporit al acestei tari atat pentru investitiile din Romania, cat si pentru cele din alte zone ale Europei si suntem foarte incantati ca am adus acum firma noastra de avocatura si la Chisinau. Spiritul nostru antreprenorial ne conduce spre adoptarea de noi idei, tehnologii si abordari pentru serviciile prestate clientilor nostri si pentru colaborarile noastre la nivel international. Avem o viziune indrazneata de a transforma echipa intr-una inovatoare, ce ofera servicii juridice complete la Chisinau. Credem cu tarie in perspectivele de dezvoltare ale Republicii Moldova si, prin prezenta noastra in zona, dorim sa contribuim la dezvoltarea viitoare a tarii." a declarat Silviu Stratulat, Managing Partner.

Nu intamplator, biroul nostru este amplasat in centrul Chisinaului, in Digital Park - primul parc IT din Moldova si un proiect revolutionar, care ofera spatii de lucru pentru companiile de tehnologie locale si internationale, cu o suprafata totala de 8,35 mii de metri patrati.

"Noul nostru birou este pozitionat strategic pentru a putea conecta clientii la oportunitatile de afaceri interne si externe, precum si pentru a fi un centru de inovare pe piata juridica din regiunea Republicii Moldova", a adaugat Silviu Stratulat, Managing Partner.

Biroul reuneste o gama variata de arii de practica, cu o oferta de servicii cuprinzatoare, axata in special pe gestionarea tranzactiilor comerciale, Corporate/ M&A, Energy si Technology. Ca raspuns la cererea clientilor, activitatea juridica se va concentra initial asupra chestiunilor ce implica o activitate recurenta (in principal in domeniul dreptului societar/fuziuni si achizitii si tehnologie, precum si pe aspecte legate de proprietatea intelectuala) si intentionam ca serviciile juridice oferite sa fie extinse in timp util la toate domeniile de practica. Ne asteptam sa preluam o gama mai diversificata de proiecte pe masura ce modelul operational va evolua, creand astfel un centru de excelenta pentru a oferi clientilor servicii de inalta calitate, consecvente si rentabile.

Am format deja o echipa performanta care va fi coordonata de catre Silviu Stratulat, Managing Partner si care include avocati cu o experienta considerabila, precum Sabina Cerbu - Partner. Ne asteptam ca numarul membrilor echipei din Chisinau sa creasca semnificativ in urmatoarele 12 luni.

Ne puteti vizita la noua noastra locatie din Chisinau, Parcul Digital, strada Mihai Viteazul 15A, etajul 6, Chisinau, Republica Moldova, sau ne puteti contacta prin e-mail la chisinau_office@saa.ro sau telefonic la +373 (22) 994 990 sau +373 (22) 009 109.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.