Prima paginaArticoleStratulat albulescu isi extinde practica de drept imobiliar prin cooptarea a doi avocati colaboratori seniori si a unui avocat colaborator junior

Stratulat Albulescu isi extinde practica de Drept Imobiliar prin cooptarea a doi avocati colaboratori seniori si a unui avocat colaborator junior

Stratulat Albulescu anunta cooptarea a trei noi membri in cadrul echipei de Drept Imobiliar: Alina Tyelu (Solschi) - Senior Associate, Ana Maria Nacea - Senior Associate si Alina Virlan – Associate. Grupul de Drept Imobiliar al Stratulat Albulescu numara in prezent 10 avocati, devenind astfel unul dintre cele mai mari de pe piata din Romania.

Specializata in domeniile constructii si investitii imobiliare, Alina Tyelu (Solschi) si-a inceput cariera in cadrul uneia dintre cele mai vechi si consacrate firme de avocatura din Romania, ulterior fiind promovata in pozitia de Senior Associate in cadrul aceleiasi firme, acumuland astfel o experienta de peste 9 ani in avocatura de business. Experienta ei cuprinde de la acordarea de asistenta juridica in cadrul unor achizitii complexe, inclusiv cu privire la aspectele legate de asigurare de titlu, pana la acordarea de asistenta juridica cu privire la contracte de antrepriza.

Ana Maria Nacea are o experienta de aproape 9 ani in domeniul Dreptului Imobiliar. Ea a acordat asistenta juridica cu privire la inchirieri, asistand atat proprietari de cladiri, cat si chiriasi, dar si cu privire la diverse aspecte legate de dreptul de proprietate asupra terenurilor agricole, tranzactii imobiliare si dezvoltari de birouri, retail si logistica. Inainte de a se alatura echipei Stratulat Albulescu, Ana a lucrat in cadrul biroului din Bucuresti al uneia dintre cele mai mari firme de avocatura internationale si, anterior, in cadrul uneia dintre cele mai mari firme de avocatura din Romania.

Alina Virlan, o tanara avocata dedicata, disciplinata si ambitioasa, s-a alaturat echipei de Drept Imobiliar la jumatatea lunii iunie. Alina a absolvit Colegiul juridic Franco-Roman Paris I Panthéon-Sorbonne in anul 2016, iar in anul 2017 - Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti. Mai mult, Alina a urmat si un program de master in „Dreptul afacerilor” si vorbeste fluent limba engleza si limba franceza.

Managing Partner Silviu Stratulat a declarat: „Cu toate perturbările temporare provocate de pandemia COVID-19, încă vedem oportunități semnificative pe piața imobiliară din România și rămânem optimiști și încrezători că cererea de servicii juridice va rămâne constantă pentru întregul sector. Astfel, având în vedere modul în care ne-am raportat la fiecare criză din trecut și oportunitățile pe care criza actuală le-a oferit, a fost un pas firesc să invităm alături de noi avocați cu experiență precum Alina Tyelu (Solschi) și Ana Maria Nacea, acordându-i totodata Alinei Virlan (un avocat mai junior, dar la fel de talentat) șansa de a se alătura unei echipe inovatoare”.

Recrutarea Alinei Tyelu, Anei Maria Nacea si Alinei Virlan face parte din strategia firmei de crestere continua in zona de Drept Imobiliar a firmei, in conformitate cu strategia sa.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.