Prima paginaArticoleStratulat albulescu isi extinde practica de drept imobiliar prin cooptarea manuelei iurascu – avocat colaborator coordonator si a irinei caragea – avocat colaborator

Stratulat Albulescu isi extinde practica de Drept Imobiliar prin cooptarea Manuelei Iurascu – avocat colaborator coordonator si a Irinei Caragea – avocat colaborator

In urma acestor noi recrutari, departamentul de Drept Imobiliar numara 9 avocati, fiind unul dintre cele mai mari de pe piata din Romania, echipa consolidandu-si astfel capacitatea de a acorda asistenta juridica cu privire la o gama completa de aspecte de drept imobiliar.

Silviu Stratulat, Managing Partner in cadrul Stratulat Albulescu a declarat: „Suntem incantati sa le avem alaturi pe Manuela si Irina. In prezent asistam la o efervescenta a sectorului imobiliar, care atrage din ce in ce mai mult capital global si local - tendinta vizibila in intreaga regiune - si ne asteptam ca in perioada urmatoare sa vedem destul de multe tranzactii in sectorul imobiliar pe piata din Romania.

Prin urmare, experienta lor impresionanta in acest sector o completeaza foarte bine pe a noastra, si reprezinta un mare atu pentru investitorii si dezvoltatorii pe care noi ii asistam. Impreuna vom prelua mandate complexe, de nivel inalt, care necesita atat forta de munca substantiala, cat si experienta solida.

Avocat specializat in drept imobiliar si constructii, Manuela Iurascu s-a alaturat firmei noastre dupa ce a lucrat mai bine de 12 ani in cadrul unei firme locale de avocatura, de tip boutique, unde si-a dezvoltat o varietate de abilitati, si timp de 4 ani ca si consilier juridic (in-house) pentru un dezvoltator local de proiecte imobiliare. Printre clientii ei se numara investitori straini aflati la primele investitii pe piata din Romania si care au devenit intre timp jucatori cheie in sectoarele lor de activitate. Manuela a fost implicata intr-o gama variata de proiecte, incepand cu achizitia/vanzarea de bunuri imobile, continuand cu dezvoltarea unor proiecte imobiliare (in special in zona de logistica), si pana la proiecte de energie verde (parcuri fotovoltaice si eoliene).

Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul dreptui  imobiliar, Irina Caragea a lucrat ca si consilier juridic (in-house) pentru doi dintre cei mai importanti dezvoltatori de pe piata imobiliara din Romania, dobandind astfel cunostinte extinse din industrie, acordand asistenta juridica cu privire la operatiunile societatilor din Romania. Cu abilitati remarcabile de redactare si analiza, insotite de cunostinte aprofundate in acest domeniu, Irina acorda asistenta juridica cu privire la o mare varietate de contracte, axandu-se in mod special pe contractele de inchiriere din domeniile Logistica si Retail.

Recrutarea Manuelei Iurascu si a Irinei Caragea face parte din strategia societatii de crestere continua in zona de Drept Imobiliar a firmei, in conformitate cu strategia sa.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.