Prima paginaArticoleStratulat albulescu a acordat asistenta juridica fondului de investitii gapminder venture partners cu privire la investitia suplimentara in deepstash, un start-up romanesc de dezvoltare personala

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica fondului de investitii GapMinder Venture Partners cu privire la investitia suplimentara in Deepstash, un start-up romanesc de dezvoltare personala

Runda de finantare a fost condusa de fondul de capital de risc din Londra, Connect Ventures, si a insumat 3 milioane de dolari, bani ce vor fi folositi de companie pentru dezvoltarea ulterioara a platformei in vederea cresterii numarului de utilizatori. Pe langa GapMinder, runda a inclus si fondul Cultivate Capital, precum si alti investitori privati din Europa si America.

Deepstash (deepstash.com) este un start-up romanesc, care a dezvoltat o platforma in cadrul careia oricine poate descoperi, distribui si crea idei. Cu peste 1 milion de utilizatori in mai mult de 150 de tari, Deepstash este o platforma organizata pentru idei bune. Propunerea companiei pentru utilizator este pur si simplu de a petrece cateva minute pe zi pentru a-si creste „stash-ul”. Stash-ul la care se refera compania este o colectie de idei valoroase, care pot ajuta la imbunatatirea atat a vietii personale, cat si a celei profesionale. Aplicatia contine mai multe subiecte precum dezvoltare personala, gestionarea timpului, comunicare, sanatate, bani si multe altele.

GapMinder este un fond de capital de risc destinat sa investeasca in companiile de tip start-up din sectorul tehnologie, axandu-se in principal pe finantarile acordate in prima faza de investitii, de tip Seed si Seria A.

Firma de avocatura axata pe proiecte din sectorul tehnologiei, Orrick Herrington & Sutcliffe, a acordat, de asemenea, asistenta juridica in aceast proiect, implicand avocatii din biroul din Londra: Ylan Steiner (Partner) si Jason Wu (Managing Associate), avocat calificat in Statele Unite ale Americii.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristina Man (Managing Associate), ambii cu o experienta semnificativa pe piata de venture capital si in sectorul tehnologiei, de asemenea.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.