Prima paginaArticoleStratulat albulescu gazduieste primul webinar de drept bancar si finantari in cadrul elsa webinars academy

Stratulat Albulescu gazduieste primul webinar de Drept Bancar si Finantari in cadrul ELSA Webinars Academy

Stratulat Albulescu Attorneys at Law este incantat sa fie parte a proiectului ELSA Webinars Academy - Drept Bancar si Finantari, o initiativa a Asociatiei Europene a Studentilor la Drept (ELSA) Bucuresti, si sa gazduiasca primul webinar din aceasta serie, intitulat „Gestionarea diferitelor tipuri de finantari”.

Webinarul gazduit de SAA impreuna cu ELSA a avut loc pe data de 13 aprilie, cu participarea lui Andrei Albulescu (Partener, Coordonatorul practicii de Dreptul Muncii), care a sustinut o scurta prezentare a firmei noastre, domenii de practica si expertiza in diferite sectoare, echipa, principalele puncte forte, clienti si tranzactii notabile, precum si stagii de practica si desfasurarea procesului de recrutare in cadrul SAA, si a lui Cristian Vlaicu (Partener, Coordonatorul departamentului de Drept Bancar si Finantari), care, impreuna cu Cosmin Roman (avocat colaborator in cadrul aceluiasi departament), au vorbit despre diferite tipuri de finantari, structura acestora, impactul finantarii asupra afacerilor clientilor, precum si despre alte aspecte relevante (cum ar fi finantarile in cadrul tranzactiilor transfrontaliere, procesul de audit juridic si cerintele de reglementare).

Acest seminar reprezinta inca un pas inainte in incercarea noastra continua de a contribui la formarea tinerei generatii de avocati, nu numai in sectorul Bancar si Financiar, ci si in alte sectoare de o mare insemnatate atat pentru firma noastra in particular, cat si pentru economia globala, in general.

ELSA Webinars Academy (EWA) privind Dreptul Bancar si Financiar este un proiect academic, care consta in organizarea unor cursuri online, desfasurat pe parcursul a 2 saptamani, in perioada 13-23 aprilie 2021 si avand ca scop informarea si oferirea de oportunitati studentilor ca la finalul acestor cursuri online/ webinare sa dobandeasca cunostinte specializate in domeniul Dreptului Bancar. Formatul acestui proiect consta in 4 prelegeri, 4 ateliere si o sesiune plenara. Cu un portofoliu variat de vorbitori si subiecte de discutii interesante, EWA este modalitatea perfecta de a imbunatati cunostintele studentilor in materie de Drept Bancar si Financiar.

Fondata in anul 1981 (ELSA Romania fiind membru din anul 1991), ELSA este o asociatie internationala, apolitica si independenta, cu peste 50.000 de studenti la drept din 44 de tari, din cadrul a peste 300 de universitati. Organizata pe trei niveluri (international, national si local), ELSA contribuie, prin intermediul celor trei departamente principale (activitati academice, seminarii si conferinte si STEP - Programul de Schimb Interstelar) la dezvoltarea culturala si profesionala a tinerilor studenti la drept. Fie ca implica schimburi de studenti, seminarii si conferinte sau concursuri de procese simulate, scopul principal al ELSA este acela de a facilita dezvoltarea tinerilor in sistemul juridic.

De asemenea, ELSA isi promoveaza activitatile printr-o structura organizatorica utila, inclusiv prin intermediul departamentelor sale auxiliare (cum ar fi Marketing si Resurse Umane). Studentii si tinerii avocati au ocazia sa se dezvolte intr-un mediu profesional, respectand rigoarea unei organizatii cu traditie. La nivel international, ELSA mentine relatii cu diverse organizatii, avand in comun fie dimensiunea de student a activitatii lor, fie cea juridica.

Cu aceasta ocazie dorim sa multumim echipei ELSA Bucuresti pentru organizarea acestui eveniment!

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.