Prima paginaArticoleStratulat albulescu a fost lead advisor in proiectul investitiei gapminder venture partners, in valoare de 650.000 eur, în medijobs platform s.r.l., cea mai mare platforma de recrutare medicala online din romania

Stratulat Albulescu a fost lead advisor in proiectul investitiei GapMinder Venture Partners, in valoare de 650.000 EUR, în MEDIjobs Platform S.R.L., cea mai mare platforma de recrutare medicala online din Romania

Echipa Stratulat Albulescu, condusa de Silviu Stratulat (Managing Partner), a asistat cu succes investitia de 650.000 de euro facuta de catre GapMinder, un fond de capital de risc finantat prin Programul Operational Competitivitate 2014 - 2020, un program UE care vizeaza consolidarea competitivitatii economiei romanesti, in cadrul MEDIjobs, prima platforma din Romania care face legatura intre companii si specialisti din domeniul medical.

Start-up-ul romanesc MEDIjobs a atras investitii in valoare de aproape 1 milion USD. Dupa ce a obtinut prima sa finantare de tip angel anul trecut, prin care medicul Wargha Enayati s-a alaturat actionariatului MEDIjobs, compania a trecut recent printr-o noua faza importanta de finantare, in care a atras aproape 900.000 USD de la fondul de investitii Gapminder VC si de la alti investitori business angels.

In iulie, MEDIjobs și-a deschis primul birou în New York, SUA si are deja 63 de clienti pentru care trebuie sa recruteze peste 1.000 de persoane anual. MEDIjobs are in prezent aproape 30.000 de utilizatori unici pe platforma, precum si o rata de pastrare a clienților de 80%. Compania intentioneaza sa isi consolideze prezenta pe coasta de est a SUA si sa exploreze o posibila extindere catre alte state americane anul viitor.

Deoarece MEDIjobs incearca sa-si extinda echipa in Bucuresti, aceasta investitie va permite companiei sa continue procesul de dezvoltare atat prin extinderea prezentei in Romania, unde lucreaza cu aproape 200 de clinici si spitale, cat si a operatiunilor internationale.

Dupa investitiile in SmartDreamers, Fintech OS si Typing DNA, MEDIjobs este a patra investitie GapMinder pe care Stratulat Albulescu a asistat-o. Echipa a fost condusa de Silviu Stratulat (Managing Partner), in stransa colaborare cu Cristina Man (Managing Associate) cu o experienta semnificativa pe piata de venture capital si, de asemenea, in sectorul tehnologiei (mai precis start-up-uri).

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.