Prima paginaArticoleStratulat albulescu o coopteaza pe sofia cozac in calitate de counsel in cadrul departamentului de arbitraj

Stratulat Albulescu o coopteaza pe Sofia Cozac in calitate de Counsel in cadrul departamentului de Arbitraj

Sofia Cozac, avocat cu peste 14 ani de experienta in Arbitraj, s-a alaturat echipei SAA incepand cu data 15 mai,dupa o colaborare in cadrul firmei de avocatura Zamfirescu Racoti Vasile & Partners.

Sofia are o bogata experienta in domeniul arbitrajului in constructii si al arbitrajului ICSID, fiind totodata specializata in arbitraje ICC si VIAC. Ea asista in mod regulat clientii cu privire la aspecte legate de diferende in constructii, in special cu privire la contracte de antrepriza de tip FIDIC, dispute in domeniul obligatiilor post-privatizare, precum si litigii de contencios administrativ.

In plus, ea este arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, dar si Presedintele Curtii de Arbitraj Dolj.

De asemenea, Sofia este doctorand in Arbitraj Comercial International si pregateste studenti pentru participarea la Willem C. Vis Moot, o competitie internationala dedicata studentior la drept, care incurajeaza studiul si practica dreptului international si a arbitrajului.

Silviu Stratulat, Managing Partner, a declarat: „Recrutarea Sofiei reprezinta un pas important in dezvoltarea grupului nostru de Litigii si va adauga mai multa profunzime unei zone pe care dorim sa o extindem de ceva vreme, in contextul numarului din ce in ce mai mare de solicitari, primite din partea clientilor.”

Sofia Cozac a adaugat: „Sunt incantata sa ma alatur unei echipe atat de dinamice si complexe precum Stratulat Albulescu si astept cu nerabdare sa lucrez, alaturi de ceilalti colegi ai mei din cadrul departamentului de Litigii, pentru a dezvolta practica in continuare si pentru a crea un hub de asistenta juridica fiabila, orientata spre client. Ca profesionist in acest domeniu, observ ca din ce in ce mai multi jucatori din piata opteaza pentru arbitraj, ca alternativa la solutionarea litigiilor pe cale traditionala. Sunt determinata sa ajut SAA sa urmeze acest val si sa stimuleze optiunea clientilor sai pentru acest tip de solutionare a litigiilor. In acelasi timp, rolul meu presupune si o componenta de dezvoltare a activitatii firmei, un domeniu in care SAA a avut multe initiative de-a lungul timpului, existand posibilitatea unei imbunatatiri a acestor abilitati in cele mai mici detalii."

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.