Prima paginaArticoleStratulat albulescu a fost desemnata “firma de avocatura a anului” in cadrul galei see real estate awards 2021

Stratulat Albulescu a fost desemnata “Firma de avocatura a anului” in cadrul galei SEE Real Estate Awards 2021

Suntem incantati sa anuntam ca in data de 8 aprilie, Stratulat Albulescu a fost numita „Firma de avocatura a anului” de catre EuropaProperty in cadrul celei de-a 16-a editii a galei anuale a premiilor SEE Real Estate.

Firma noastra a fost selectata din cele 10 firme de avocatura locale si internationale semifinaliste, care au fost evaluate in functie de contributia lor pe piata in 2020, tranzactii, calitatea serviciilor oferite clientilor, elemente inovative, reputatie si leadership.

„Suntem onorati sa primim premiul pentru „Firma de avocatura a anului”. Acesta reprezinta recunoasterea internationala a eforturilor depuse de echipa noastra de drept imobiliar pentru a oferi clientilor Stratulat Albulescu asistenta juridica la cel mai inalt nivel. Suntem incantati sa vedem ca industria imobiliara ne-a recunoscut drept un partener de incredere in regiune." a declarat Silviu Stratulat, Managing Partner.

Evenimentul, aflat acum la cea de-a 16-a editie, este cu siguranta unul dintre cele mai longevive evenimente de profil de pe piata din Romania, care celebreaza munca sustinuta si succesul, avand peste 20 de sponsori si parteneri. Evenimentul acopera regiunea de Sud Est a Europei si reuneste cei mai activi dezvoltatori internationali si locali, bancheri, investitori, avocati, precum si alti profesionisti din domeniul imobiliar, care activeaza in regiune, fiind recunoscut drept unul dintre cele mai respectate si distinse evenimente de profil.

Multumim EuropaProperty pentru organizarea evenimentului si felicitari echipei SAA de drept imobiliar pentru acest binemeritat premiu!

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.