Prima paginaTestimoniale

Testimoniale

Directoarele juridice (precum Chambers & Partners, The Legal 500 si IFLR 100) sunt renumite pentru activitatea lor de evaluare si clasificare a avocatilor si a firmelor de avocatura de top din intreaga lume, inclusiv din Romania. Clasamentele juridice se bazeaza pe analize si cercetari aprofundate, efectuate de catre o echipa experimentata de cercetatori, dar mai ales pe feedback-ul clientilor.

Toate directoarele juridice solicita firmelor de avocatura liste cu contacte, pe care ii intervieveaza si carora le cer feedback despre firmele de avocatura cu care lucreaza/ au lucrat. Lista de contactele este formata de obicei din clienti ai firmelor de avocatura, insa oricine a lucrat si are cunostinte despre firma poate oferi feedback. Furnizarea de feedback de catre clienti  directoarelor juridice ne-a permis sa colectam opiniile si feedbackul lor, atat cu privire la ariile noastre de practica, cat si cu privire la avocati.

Regasiti mai jos cele mai recente evaluari si opinii referitoare la firma noastra, obtinute in urma analizelor facute de catre cercetatorii directoarelor legale:

CORPORATE/M&A

 • "Implicare remarcabila a persoanelor din top management in proiecte. Excelenta utilizare a tehnologiei moderne si personal profesionist si motivat." (Legal 500 – 2021)
 • "[Au dat dovada de o] colaborare rapida si competenta pe tot parcursul proiectului nostru de M&A. Timp de reactie foarte rapid" (Legal 500 – 2021)
 • "Silviu Stratulat a fost extrem de rapid, disponibil pentru toate solicitarile noastre, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, identificand mereu solutia potrivita. Cristina Man a lucrat extrem de sarguincios, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, combinand cu succes orientarea spre detalii cu echilibrul la nivel inalt si prioritizarea, pentru a ne ajuta in negocieri si tranzactii." (Legal 500 – 2021)
 • "Echipa este foarte bine sudata, extrem de rapida si receptiva la proiectele de M&A, Venture Capital, proiecte de Private Equity si aspecte de Proprietate Intelectuala. De asemenea, echipa este foarte bine conectata la nivel international la domeniile pentru care avem interes." (Legal 500 – 2021)
 • "Regasim in Silviu un partener dinamic si placut, care este intotdeauna in cautarea urmatoarei conexiuni, asigurand in acelasi timp asistenta juridica la cele mai inalte standarde cu privire la problemele care apar in timp real." (Legal 500 – 2021)
 • Silviu Stratulat este „foarte comercial, capabil sa descopere lucruri la care nu ne-am gandit si foarte protector cu privire la problemele noastre.” (Chambers Global – 2021)
 • "Echipa nu numai ca are o expunere internationala si locala extinsa la tranzactiile de M&A, dar are si o capacitate mare de a intelege afacerea si operatiunile companiei noastre si, in plus, empatizeaza cu mine ca antreprenor." (Legal 500 – 2020)
 • "Echipa [SAA] este foarte receptiva, gestioneaza foarte bine atat solicitarile mele, cat si pe cele ale colegilor mei din cadrul departamentului juridic." (Legal 500 – 2020)
 • Silviu Stratulat este "foarte atent la relatia cu clientii". (Chambers Global – 2020)
 • "El [Silviu Stratulat] a oferit rezultate de cea mai inalta calitate pe parcursul intregii negocieri." (Chambers Global – 2020)

DREPTUL MUNCII

 • "Stratulat Albulescu este o echipa tanara si dinamica, care isi mareste constant expertiza, acoperind noi nise pe piața juridica." (Legal 500 – 2021)
 • "Echipa este creativa si orientata spre client, cu bune cunostinte tehnice si abilitati excelente de comunicare." (Legal 500 – 2021)
 • "Andrei Albulescu coordoneaza echipa [de dreptul muncii] si este un avocat cu o calificare inalta si cu o vasta experienta. El este foarte orientat spre client si este intotdeauna acolo pentru a ajuta. Andrei ofera intotdeauna asistenta juridica la nivel inalt, fiind un avocat practic cu cunostinte excelente in domeniul Dreptului Muncii. As dori, de asemenea, sa subliniez ca Andrei are abilitati fantastice de comunicare, iar implicarea sa in proiecte aduce intotdeauna plus valoarea asteptata de la un astfel de profesionist cu experienta. [Este] avocatul ideal cu care sa lucrezi atunci cand vine vorba despre probleme de munca sofisticate si sensibile." [Legal 500 – 2021)
 • "Andrei Albulescu si Anca Ulea sunt intotdeauna accesibili, ne înteleg foarte bine nevoile si ofera asistenta juridica personalizata cu privire la aspectele legate de dreptul muncii." (Legal 500 – 2021)
 • "Departamentul de Dreptul Muncii al firmei Stratulat Albulescu este unul valorous, la care poti apela cu incredere atunci cand se pune problema necesitatii serviciilor de asistenta juridica in domeniul afacerilor in Romania. Nu numai ca ne ofera asistenta juridica cu privire la anumite probleme juridice complexe in domeniul resurselor umane (într-un context international), ci depun si eforturi suplimentare, devenind astfel un partener adevarat." (Legal 500 – 2020)
 • "Consider ca este deosebit de complicate din punct de vedere juridic sa faci afaceri in Romania. Cei de la Stratulat Albulescu au fost exceptionali in a ne ajuta sa navigam printre legi si reglementari locale uneori neconventionale.” (Legal 500 – 2020)
 • "Andrei Albulescu este una dintre fortele motrice ale departamentului de Dreptul Muncii. El este foarte receptiv, practic si orientat spre afaceri. Andrei intruchipeaza cu adevarat toate calitatile esentiale pentru un bun avocat de afaceri (international)." (Legal 500 – 2020)
 • "Anca Ulea ofera sfaturi solide, robuste si pragmatice, ajutandu-ne sa ne descurcam cu ceea ce, la prima vedere, poate parea a fi un sistem juridic complex, birocratic." (Legal 500 – 2020)

PROPRIETATE INTELECTUALA

 • "I-as caracteriza drept profesionisti adevarati, care fac tot ce se poate face si isi ating mereu obiectivele. Intra in detaliu si se ocupa de fiecare aspect al problemei. De asemenea, pun suflet in proiectele lor." (Legal 500 – 2021)
 • "Printre punctele forte ale echipei de Proprietate Intelectuala din cadrul Stratulat Albulescu se numara: rapiditatea in furnizarea de raspunsuri, proactivitatea si cu cunostintele juridice excelente. Toti avocatii ofera asistenta juridica profesionista intr-un timp foarte scurt, fiind capabili sa inteleaga foarte repede contextul complex al unui caz. Stratulat Albulescu Attorneys at Law este o firma excelenta de avocatura cu care sa lucrezi." (Legal 500 – 2021)
 • "Punctul forte al echipei SAA este cunoasterea cuprinzatoare a tuturor domeniilor pe care le ating atunci cand revizuiesc contractul de franciza. Echipa a fost in permanenta disponibila pentru toate partile implicate in proiect.” (Legal 500 – 2021)
 • "Ana Kusak este un avocat cu experienta, care coordoneaza o echipa de avocati colaboratori foarte bine pregatiti (precum Elena Stan - Senior Associate). Cu o abordare personalizata si rentabila pentru fiecare caz in parte, Ana isi coordoneaza echipa foarte bine si are o gandire strategica foarte clara." (Legal 500 – 2021)

DREPT IMOBILIAR SI CONSTRUCTII

 • "O echipa excelenta de avocati care stiu exact cum sa gestioneze tranzactiile intr-un mod foarte eficient. Stratulat Albulescu a livrat fiecare proiect in timp util si a demonstrat o cunoastere excelenta a sectorului pe parcursul intregului proiect. De asemenea, ne-au consiliat cu privire la probleme de drept imobiliar de zi cu zi si au dovedit in mod constant ca sunt o echipa completa si profesionista. Ei pot vedea imaginea de ansamblu si au o abordare comerciala. Ne place sa lucrăm cu ei si, dupa ce am activat atat de mulți ani in industria imobiliara, pot spune ca asistenta juridica oferita de ei depaseste cu mult alte firme de avocatura din Romania." (Legal 500 – 2021)
 • "Cei de la Stratulat Albulescu au o abordare proactiva, sunt mereu atenti la nevoile noastre si inteleg termenii comerciali." (Legal 500 – 2021)
 • "In ultimii ani am lucrat in special cu Silviu Stratulat. Silviu coordoneaza departamentul de drept imobiliar cu profesionalism si integritate. El da dovada de un nivel ridicat de implicare si intelegere in cadrul fiecare proiect din care face parte si gestioneaza fiecare problema in termenul solicitat, acordand o atentie deosebita obiectivelor noastre". (Legal 500 – 2021)
 • "Am constatat ca Stratulat Albulescu are una dintre cele mai solide practici de drept imobiliar de pe piata. Departamentul include avocati extrem de cunoscuti si orientati spre viitor, cu o abordare foarte creativa si, cel mai important, cu o mentalitate foarte creativa si pozitiva." (Legal 500 – 2021)
 • "SAA ne-a ajutat cu privire la multe aspecte legate de locatiile noastre noi sau existente, inclusiv cu privire la negocierile de noi contracte de inchiriere, precum si cu renegocierea celor existente. Odata cu declansarea pandemiei Covid-19, SAA s-a dovedit esentiala pentru strategia noastra, atat in abordarea problemei, cat si in buna functionare. Ne-au ajutat sa intelegem diferitele concepte juridice, atat pe cele care erau aplicabile, cat si pe cele care desi nu erau aplicabile, erau foarte dezbatute in presa locală. Viteza lor de reactie si eficienta de care au dat dovada (care uneori a implicat si lucratul in week-end-uri) ne-au permis sa urmam anumiti pasi care s-au dovedit ulterior esentiali pentru pozitia noastra in negocierile contractelor de inchiriere cu proprietarii." (Legal 500 – 2021)
 • "Echipa este cu adevarat profesionista in identificarea nevoilor de business ale clientului. Pe langa cunostintele juridice solide, acestia au o intelegere foarte profunda a pietei imobiliare si a tendintelor. Ofera asistenta juridica personalizata, concentrandu-se pe principalul interes comercial spre care tinteste clientul." (Legal 500 – 2021)
 • "Silviu Stratulat este un excelent partener coordinator. Pe langa cunostintele juridice solide, si-a ales colegii de echipa cu mare profesionalism. Astfel, el a reusit sa creeze in cadrul departamentului de drept imobiliar o echipa capabila sa ofere asistenta juridica, rapid si eficient, in toate subsectoarele dreptului imobiliar." (Legal 500 – 2021)
 • "Andrei Albulescu are cele mai solide cunostinte in domeniul dreptului constructiilor dintre toti avocatii din Romania cu care am lucrat pana acum. Daiana Assoum este devotata muncii sale, raspunde rapid si este foarte eficienta." (Legal 500 – 2021)
 • "Echipa de avocati a avut o viziune holistica asupra proiectului, oferindu-ne diferite perspective valoroase. Pe scurt, sunt rapizi si ne sustin la toate nivelurile, sunt profesionisti excelenti, cu o gandire out-of-the-box." (Legal 500 – 2021)
 • "Stratulat Albulescu are cativa Parteneri si avocati colaboratori excelenti, cu o intelegere aprofundata si foarte buna a tranzactiilor la care lucreaza." (Legal 500 – 2021)
 • "Tudor Ciambur a fost intotdeauna disponibil pentru intrebari sau subiecte neclare, a livrat documentele intr-un timp foarte scurt, a fost un mare sprijin in timpul negocierilor contractului, a lucrat mai ales independent în timp ce reprezenta interesul nostru, ori de câte ori a existat un subiect care părea să fie blocat procesul, el a venit cu soluții sau alternative de explorat." (Legal 500 – 2021)
 • "Stratulat Albulescu ofera cunostinte excelente si o intelegere uimitoare a pietei imobiliare din Romania. Avocatii sunt foarte receptivi si ofera servicii de asistenta juridica exceptionale." (Legal 500 – 2020)
 • "Silviu Stratulat este un adevarat profesionist, isi valorizeaza corect echipa, este intotdeauna disponibil pentru a oferi asistenta juridica ad-hoc si pentru a ghida clientii in luarea deciziilor. Este o reala placere sa lucrez cu el." (Legal 500 – 2020)

TMT

 • "Ana Kusak (Partner) si Elena Stan (Senior Associate) sunt foarte receptive si bine pregatite. M-a impresionat pozitiv Elena Stan." (Legal 500 – 2021)
 • "Roxana Catea ofera o comunicare clara, este directa si mereu la subiect, cu cunostinte excelente, si mereu disponibila." (Legal 500 – 2021)
 • "Ana Kusak are cunostinte solide in domeniul dreptului concurentei." (Legal 500 – 2021)
 • "Madalina Spataru este informata, comunicativa si mereu disponibila." (Legal 500 – 2021)
 • "[Membrii echipei de TMT] au continuat sa ofere o perspectiva valoroasa si atenta in cei doi ani de cand lucram cu ei. Ele sunt orientate spre rezolvarea problemelor si nu ofera pur si simplu raspunsuri de tipul „nu” atunci cand exploram o noua posibilitate, ci cauta in schimb sa ofere raspunsuri practice autentice ori de cate ori este posibil." (Legal 500 – 2021)
 • "Elena Stan, Madalina Spataru si Ana Maria Kusak sunt extraordinare, ele sunt principalele noastre persoane de contact, care au facut din lucrul cu firma o placere absoluta. Sunt prietenoase si informate, capabile sa raspunda rapid la intrebari, foarte bine pregatite, nefiind nevoie sa ne amane pentru a cerceta subiectul. Abilitatile lor de comunicare sunt net superioare multor alte firme de avocatura cu care am lucrat." (Legal 500 – 2021)
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.