Prima paginaArii de practicaProprietate intelectualaMarci comerciale

Marci comerciale

Fara indoiala, unul din bunurile cele mai importante in cadrul oricarei afaceri, indiferent de natura, dimensiune sau vechime, marca necesita asistenta juridica specializata de-a lungul intregii sale existente, de la inregistrare pana in momentul incetarii existentei sale.

Oferind un set complet de servicii specializate cu privire la marci: incepand cu implicatiile legale ale procesului creativ, dezvoltarea strategiilor de afaceri in implementarea/protejarea/cresterea unui brand, asistenta cu privire la disponibilitatea unei marci, asistenta cu privire la procesul de inregistrare la nivel national si european si monitorizare constanta, echipa noastra se ocupa de toate aspectele legate de protectia marcilor,

Ajutam clientii de asemenea cu privire la aspecte in legatura cu marcile, cum ar fi negocierea acordurilor de coexistenta, licente si contracte de cesiune, opozitii la nivel national si european, contrafacere, inclusiv contrafacere online, litigii si executare silita.

Societatea noastra a oferit o vasta varietate de servicii de asistenta juridica catre Edward Neuk Company S.R.L. in numeroase aspecte de dreptul tehnologiei, protectia datelor cu caracter personal si proprietate intelectuala in legatura cu platforma de socializare Kuende, inclusiv consiliere juridica referitoare la brevetabilitatea solutiei dezvoltate.  

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistenta juridica acordata Edward Neuk Company S.R.L. in numeroase aspecte de dreptul tehnologiei, protectia datelor cu caracter personal si proprietate intelectuala in legatura cu platforma de socializare Kuende, inclusiv consiliere juridica referitoare la brevetabilitatea solutiei dezvoltate.
  • Reprezentarea Euroins Romania in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) in procedura de opozitie impotriva inregistrarii marciilor verbale nationale.
  • Reprezentarea Euroins Romania in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) in procedura de inregistrare a marcilor nationale combinate.
  • Asistenta juridica acordata casei de discuri si publicitate Global Records cu privire la incalcarea drepturilor asupra marcilor si a dreptului de autor asupra brandului.
  • Asistenta juridica acordata Rogalski Damaschin Public Relations, una dintre cele mai proeminente agentii de PR din Romania, in numeroase aspecte legate de drepturile de proprietate intelectuala.
  • Asistenta juridica acordata companiei Loja Fructelor in legatura cu inregistrarea si cesionarea ulterioara a unei marci europene si a unei marci nationale.
  • Asistenta juridica acordata companiei Luxury Adviser Group in numeroase aspecte legate de marca grupului, respectiv consiliere juridica, asistenta si reprezentare in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) cu privire la procedurile de opozitie.
  • Asistenta juridica acordata clientului in procedurile de negociere si incheiere a acordului de coexistenta cu Juweler Wagner GmbH.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.