Prima paginaEchipa noastraEchipa noastra

Tudor Ciambur

Partner

Cu o experienta de aproape 10 ani in toate ariile de practica ale tranzactiilor imobiliare, Tudor este avocat asociat (Partener) in cadrul departamentului de Drept Imobiliar.

Tudor acorda asistenta juridica in legatura cu o arie larga de aspecte din acest domeniu, cum ar fi achizitia si dezvoltarea imobiliara, structurarea tranzactiilor, contracte de inchiriere, audit juridic, transfer de afaceri si asocieri in participatie.

In plus, expertiza sa include aspecte de urbanism si de autorizare a proiectelor complexe cu destinatie mixta, precum si cunoasterea aprofundata a proiectelor de birouri, rezidentiale, de retail si logistice. De asemenea, Tudor a asistat clienti in legatura cu dezvoltarea unor parcuri fotovoltaice si eoliene de mari dimensiuni.

Tudor are abilitati excelente de a evalua in mod corect aspectele de fapt si de drept, de a identifica si diminua riscurile, de a vedea oportunitati practice si de a gasi solutii juridice particularizate si inovative care sa aduca plus de valoare afacerilor clientilor. Cu o etica profesionala riguroasa si avand abilitati de comunicare si colaborare ireprosabile, el indeplineste obiectivele organizationale si ofera rezultatele asteptate in toate problemele juridice din domeniul sau de expertiza.

Tudor este membru al Baroului Bucuresti si al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania din 2013. Inainte de a se alatura echipei SAA in 2019, Tudor a fost avocat colaborator timp de 7 ani in cadrul uneia dintre cele mai mari case de avocatura din Romania.

 

LIMBI CUNOSCUTE

Romana – Engleza

 

EDUCATIE

 

2014 – Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor

2013 – Master in Drept Privat (LL.M.)

Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti

2012 – Licentiat in Drept (LL.B.)

Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti

 

EXPERIENTA REPREZENTATIVA:

  • A acordat asistenta juridica grupului Indotek cu privire la achizitia cladirii One Victoriei Center.
  • A acordat asistenta juridica Element Group cu privire la achizitia unui teren de 2.7 hectare la intrare in Pitesti.
  • A acordat asistenta juridica domnului Ionut Negoita cu privire la achizitia unui teren de peste 10 hectare, situat in zona de Est a Bucurestiului. 
  • A acordat asistenta juridica Bourbon Black Sea cu privire la inchirierea a 800 m.p. in Pipera Business Tower, o cladire de birouri clasa A, situata pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu 6E.
  • A acordat asistenta juridica Hagag cu privire la achizitia unei cladiri de birouri din centrul Bucurestiului.
  • A acordat asistenta juridica companiei Bog’Art Residential cu privire la achizitia unui teren de 749 m.p., situat strategic pe strada Jean Louis Calderon.
  • A acordat asistenta juridica Cordia Residence (Group Futureal) cu privire la achizitia unui teren de 21.000 m.p. in zona Lacului Grivita, parte a regiunii Bucurestii Noi din Bucuresti.
  • A acordat asistenta juridica World Class Romania cu privire la achizitia salii de fitness Planet Swim & Gym.
  • A acordat asistenta juridica Societe Generale prin intermediul filialei sale locale, Societe Generale European Business Services, cu privire la inchirierea unui spatiu de 10.500 metri patrati in cea de-a treia cladire Campus 6 a companiei Skanska.
  • A acordat asistenta juridica companiei London Partners cu privire la achizitia unui lot cu o suprafata aproximativa de 29.000 mp, situat in zona Expozitiei.
  • *A acordat asistenta juridica unuia dintre cei mai mari investitori din piata de birouri din Europa Centrala si de Est (cu un portofoliu estimat la 1.8 miliarde de EURO la sfarsitul anului 2017) in legatura cu admiterea pe piata AIM a Bursei de Valori din Londra si cu oferta publica initiala (IPO) pentru atragerea de fonduri in vederea achizitionarii unui portofoliu imobiliar din Romania in valoare de 300 de milioane de EURO la nivelul anului 2013 (inclusiv proiectele in curs ale tertilor).
  • *A acordat asistenta juridica unuia dintre cei mai mari investitori din piata de birouri din Europa Centrala si de Est in legatura cu auditul juridic si cu redactarea documentelor privind achizitionarea unor imobile (in principiu, cladiri de birouri) situate in cea mai exclusivista zona de birouri din partea de nord a Bucurestiului.
  • *A acordat asistenta juridica la intrarea pe piata romaneasca a unei companii americane de investitii private cu focusare pe societatile mijlocii, privind  achizitionarea a doua societati agricole romanesti detinand si exploatand mai mult de 7.000 de hectare de teren agricol.
  • *A acordat asistenta juridica privind auditul juridic extensiv asupra activelor imobiliare detinute de opt filiale romanesti ale liderului mondial in domeniul materialelor de constructii si un producator de renume in domeniul cimentului, agregatelor si comertului cu beton, in contextul cedarii activelor in cadrul unei tranzactii estimate la 6,5 miliarde de EURO.
  • *A acordat asistenta juridica privind auditul juridic si dezvoltarea strategiei de afaceri pentru un important operator de telecomunicatii, in legatura cu portofoliul imobiliar de peste 1.500 de imobile din Romania.
  • *A acordat asistenta juridica unei companii din cadrul unui mare grup lituanian in legatura cu auditul juridic (privind titlul de proprietate si procesul de autorizare) si achizitionarea uneia dintre dintre cele mai renumite cladiri istorice din centrul Bucurestiului, functionand in prezent ca un hotel de lux.
  • *A acordat asistenta juridica uneia dintre cele mai importante companii independente de capital privat din sud-vestul si sud-estul Europei, in legatura cu auditul juridic (privind titlul de proprietate, procesul de construire si functionare) si achizitionarea unui hotel de lux situat in centrul Bucurestiului.
  • *A acordat asistenta juridica unui dezvoltator imobiliar de renume din Europa Centrala si de Est in legatura cu achizitionarea unor parcuri logistice din Romania, situate in apropiere de Bucuresti.
  • *A acordat asistenta juridica unui dezvoltator imobiliar de renume din Romania in legatura cu auditul juridic si achizitionarea unui imobil pentru dezvoltarea ulterioara a unui complex rezidential de lux in zona centrala a Bucurestiului (cuprinzand peste 300 de apartamente si spatii de retail).
  • *A acordat asistenta juridica unui dezvoltator imobiliar de renume privind inchirierea unor cladiri de birouri de clasa A, situate intr-o zona exclusivista de retail / de birouri din Bucuresti;
  • *Asistenta acordata diversilor dezvoltatori imobiliari de renume din Romania privind inchirierea unor spatii de birouri, de retail sau logistice.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.