Prima paginaEchipa noastraEchipa noastra

Mihai Iorga

Associate

Mihai s-a alaturat echipei Stratulat Albulescu in decembrie 2020, iar in prezent lucreaza in cadrul unuia dintre cele doua grupuri din cadrul departamentului de Litigii.

Mihai este un practician talentat in domeniul litigiilor cu o experienta solida de munca in diverse litigii cu o dificultate ridicata care au implicat formularea unor exceptii de neconstitutionalitate si de neconventionalitate, axandu-se in special pe litigiile civile si administrative. Avocat pasionat si muncitor, Mihai are de asemenea o vasta experienta in dosarele deduse judecatii la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Dorinta de a deveni avocat a dobandit-o inca din timpul facultatii prin castigarea proceselor simulate si prin concursurile nationale in care a reprezentat Universitatea din Constanta, Facultatea de Drept.

El este absolvent al Universitatii „Ovidius” din Constanta, Facultatea de Administratie Publica in 2015 si Facultatea de Drept in 2016, iar in 2017 a obtinut o diploma de master in Drept Civil European la Universitatea Paris II Panthéon-Assas. Mihai are totodata si o diploma de master in Dreptul Muncii, Relatii de Munca si Industriale de la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept, din 2020.

 

LIMBI CUNOSCUTE

Romana – Engleza – Franceza

 

EDUCATIE

2020 – Master in Dreptul Muncii, Relatii de Munca si Industriale (LL.M.)

Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti

2017 – Master in Drept Civil European (LL.M.)

Facultatea de Drept, Universitatea Paris II Panthéon-Assas

2016 – Licentiat in Drept (LL.B.)

Facultatea de Drept, Universitatea „Ovidius” din Constanta

2015 – Licentiat in Administratie Publica (LL.B.)

Facultatea de Stiinte Administrative, Universitatea „Ovidius” din Constanta

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.