Prima paginaArticoleAnul 2021 ne gaseste intr-o cladire de birouri noua, clasa a!

Anul 2021 ne gaseste intr-o cladire de birouri noua, clasa A!

Suntem incantati sa va anuntam ca, incepand cu data de 1 ianuarie 2021, ne-am mutat sediul intr-o noua cladire de birouri, clasa A - One Herastrau Office - amplasata in partea de Nord a Bucurestiului, in zona Herastrau.

Noul spatiu de birouri include facilitati imbunatatite, care vor aduce numeroase beneficii atat noua, cat si clientilor nostri. Spatiul include o zona de receptie spatioasa si aerisita, 3 sali de conferinte incapatoare, moderne si complet echipate (care pot fi usor transformate intr-o sala de conferinte foarte mare), lounge, zone de liniste si spatii de birouri mult mai mari, care sa corespunda nevoilor unei echipe aflate intr-o continua crestere.

Bineinteles, suntem melancolici cand ne gandim la sediul anterior, locul in care ne-am dezvoltat si ne-am transformat dintr-un cabinet cu doi avocati (in urma cu 10 ani), intr-o firma de avocatura de renume, cu peste 35 de avocati, in prezent. Astfel, dorim sa multumim pe aceasta cale intregii echipe Bog'Art si familiei Doicescu pentru tot sprijinul acordat de-a lungul anilor, in calitate de locatori.

Noua noastra adresa este urmatoarea:

  • One Herastrau Office
  • Strada Daniel Danielopolu, Nr. 30-32, Etaj 6,
  • Sector 1, Bucuresti, 014134, Romania

Atat numerele noastre de telefon si fax, cat si adresele de e-mail au ramas aceleasi:

  • Telefon: +40 (21) 316 87 49
  • Fax: +40 (21) 316 87 56
  • E-mail: office@saa.ro

Daca va aflati in zona, nu ezitati sa ne vizitati. Ne-ar face mare placere sa va revedem si sa va prezentam noul nostru sediu!

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.